За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Детайлна информация за хотела

Детайлна информация за хотела

Разположение

Suites & Villas от веригата Dunas е хоризонтална хотелска структура, която представлява комплекс от бунгала и се намира в Кампо Интернешънъл в Маспаломас на о-в Гран Канария, в средата на голяма субтропична градина, разгъната на площ от 75.000m². Летището на Гран Канария е на 35 км., а дистанцията до плажа на Маспаломас е на 1,2 км. Вилите са посторени през 1990 г., а суитите през 1996 г. Последната реновация е от 2019 г. Разстоянието до голф игрището на Маспаломас е 600 м. Безплатно автобусно обслужване до плажа на Маспаломас.
 

В стаите

Комплексът разполага с 168 суита и 76 вили, всички с климатична инсталация.

Суити: 134 суита с 1 спалня - 34 големи суита с 2 спални.

Суити: (ремонтирани през 2019 г.) Всекидневна с отделно помещение за спалня, обзаведена със сателитна ТВ, телефон и сейф (срещу заплащане), мини
бар (празен), баня с вана и сешоар, тераса. Пет суита са подходящо подготвени за гости с ограничена подвижност.
Суити comfort:  суитите са със същото обзавеждане, но с допълнително обслужване и снавдяване - халат, чехли, сервиз за чай / кафе, всеки ден.
Фамилни суити: същите помешения като сиутите, но с душ в банята, смарт ТВ в хола и директни достъп до Splash зоната, интериорен дизайн съобразен с децата, столове тип "барбарон", кът за чай и кафе, детска чаена, маса и седалки на терасата, 2 шезлонга за възрастни на терасата, подарък за деца в стаята.
Синиър суити : Голям хол с 2 отделни спални, оборудвани със сателитна ТВ, телефон, сейф (с/у такса), мини бар (празен), баня с вана и сешоар, тераса. Някои големи апартаментии имат две бани, с вана и душ.

Вили: 66 Вили с 1 спалня - 10 Вили с 2 спални.

Вили с 1 или 2 спални, са оборудвани с отделна всекидневна с кухненски бокс (всеки си хладилник, тостер, кафе машина, микровълнова печка, 2 котлона),
сателитна ТВ, телефон и сейф (срещу заплащане), баня с вана и душ, тераса с шезлонги. Вилите, които са с 2 спални - нямат кухненски бокс.

Почистване  - всеки ден. Смяна на чаршафите - 2 пъти седмично. Смяна на кърпите - по заявка (на място).

На територията на хотела

Комплекът от суити и вили е разположен в обширни градини, непосредствено до дюните Маспаломас и голф игрището. Разполага с 3 открити басейна, заобиколени от тераси за слънчеви бани, както всички затворени помещения са климатизирани, суитите и вилите са с тераса.  В целия хотел е осигурен безплатен WiFi. Ресторантът на шведска маса предлага различна тема всеки ден. Има бар на басейна и лоби бар, където гостите могат да се отпуснат с питие. Удобствата в Suites & Villas by Dunas включват фитнес център и велосипеден център. Suites & Villas by Dunas разполага и с воден парк, миниклуб и забавления за деца. Някои стаи имат тераса с директен достъп до водния парк. Хотелският комплекс се намира на около 35 км от летище Гран Канария. Безплатен трансфер е осигурен до плажа Маспаломас и обратно 4 пъти на ден. 

Няколко басейна и зони за анимация са посветени на децата, а различни тихи кътчета, заобиколени от прекрасна растителност канят възрастни да се отпуснат в една чудесна среда за отдих в курорта. налична е нова зона за детски и велосипедни центрове. Търговските центрове в Мелонерас и плажът на Маспаломас са само на километър - километър и 200 м., а разстоянието от голф игрището на Маспаломас е 600 м. Suites & Villas by Dunas е идеалното място за семейства, двойки, голфъри и велосипедисти, които търсят релакс и обичат да се наслаждават прекрасният плаж на Маспаломас. Последно частично обновяване: май 2019 г.

Хранене

Комплексът предлага изхранване на база полупансион (халфборд, не включва напитки на вечеря) или All inclusive.

Основният ресторант е с тераса:
Закуска, обяд и вечеря на блок маса с международни специалитети и шоу-кулинари представления. Включва широк асортимент от топли и студени ястия и десертен бюфет. Тематичен бюфет се предлага няколко пъти седмично.
Подходящ дрескод за вечеря:
От господата се изисква да избягват късите панталони, сандали или плажни обувки /джапанки/, тениски без ръкави.
Дамите се приканват също да избягват плажното облекло за вечеря.

Закуска: 08:00 ч - 10:30 ч ·
Обяд: 13: 00ч  - 15: 00ч ·
Вечеря: 18:30 ч - 22:00 ч (евентуално на 2 смени)
Топли закуски: 11:00 ч. - 16:00 ч. - Студени закуски: 11:00 ч. - 17:00 ч. · Сладоледи: 10:00 ч. - 17:00 ч.
Чай, кафе и сладкиши: 16:00 ч. - 17:00 ч.;
Обяд а ла карт : 13:00 ч. - 16:00 ч
Тематичен ресторант: в зоната на басейна и е отворен за вечеря.

Pool Drink Delfin: 10:00 ч. /- 18:00 ч. предлага национални и международни, алкохолни и безалкохолни напитки.
Дискотека Suites & Villas: 18:00 ч. - 01:00 ч. (Шоу програми и танци)

Информация за база на изхранване „All inclusive”:
Ол Инклузив програмата започва с обяда в деня на пристигане и завършва в 12:00 ч. В деня на заминаване. Включва основните хранения с напитки на закуска (вода, сок, мляко, чай и кафе), както и на обяд и вечеря (вода, безалкохолни напитки, сок, домашно вино и наливна бира), закуските, сладоледите, сладкишите с чай и кафе, сервирани в бара на басейна и избор от местни, национални и международни алкохолни и безалкохолни напитки с печат „ол инклузив“ в менюто за напитки на бара край басейна (с дискотеката) до 00 ч.

Ол инклизив базата вклюва веднъж седмично дегустационно меню в тематичния ресторант и / или в Ливанския ресторант, освен 20% отстъпка в тях ресторанти за останалите дни от седмицата.

Всички напитки и храна, поръчани в бара на Залата, са изключени "ол инклузив" базата. 

Безплатни услуги

Безплатно:
4 басейна за възрастни (отопляеми през зимата, ноември-април), шезлонги и сенници на терасата на басейна, кърпи за басейн срещу депозит (смяна с такса), фитнес в горната част с изглед, тенис на маса, забавления за възрастни и деца, ново открито сцена, професионални шоу представления два пъти седмично, 4 пъти на ден безплатни автобусни линии до плажа на Маспаломас и обратно, Wi-fi Premium в общи части и всички стаи.
Нов велосипеден център с безплатна услуга за ремонт на велосипеди и съвети на експерт по велосипедни обиколки из острова.
С такса :
билярд, център за красота и масаж, тематичен ресторант, нов велосипеден център с наем и съхранение на велосипеди с видеонаблюдение.

Забавление

Детски специални:
3 басейна за деца (отопляеми през зимата, ноември-април), нова Splash зона, нов мини клуб (4 до 12 години, 6 дни в седмицата), мини дискотека,
нова детска площадка „Duni Park“ в съседния хотел Maspalomas Resort на същата верига Dunas.
В околността:
Възможност за практикуване на водни спортове, водолазен клуб, голф игрище с 18 дупки.
Други с такса:
Бар зала "TASTE", медицинска служба, гледане на деца при поискване, смяна на кърпи за басейн.
Специални цени за зелени такси за голфъри, настанени в този комплекс.

Оценки и коментари